Andreas Lindén avbryter rekordförsöket | Runner's World + Triathlon

Medlem / Prenumerant

Logga in
Bli medlem

Andreas Lindén avbryter rekordförsöket

Tri-profiler: Efter 174 mil och 86 timmar tog Andreas Lindén beslutet att avbryta rekordsförsöket att ta sig igenom Sverige på 100 timmar. Smärtan i vänsterbenet var alltför stor.


Efter två dygn började problemen komma med det onda knät. De sista 35 milen cyklade han med smärtilningar genom benet vid varje tramptag. Efter 35 mil från målet, beslöt Lindén själv att avbryta rekordförsöket.

Han säger:
"När jag i de långa backarna mellan Porjus och Gällivare började promenera med cykeln var något fel. Jag tog mig fortfarande framåt. Jag hade, trots att jag mot slutet bara snittade 20 km/h, fått en tid som imponerat på de flesta. Dock ingår inte jag i ”de flesta”. Att promenera var inte en del av planen. Att cykelsemestra den sista biten var heller inte planerat. En ”utmaning” för mig är en tävling där jag har ett idrottsligt mål. Min vision för Sverigeloppet stämde inte längre överens med händelseförloppet."

Läs mer på Sverigeloppet.nuFacebook och Twitter.(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet trettiofyra med siffror i fältet här

Kommentarer


2012-06-22 04:51   Hans Andersson

Att genomföra en sak på eget sätt eller inte alls är ett beundransvärt sätt att göra saker på som visar på stark vilja och god karaktär.

 

2012-06-21 10:10   Karl

Ja, Epic fail när oerfarna ger sig ut på sånt.

 

2012-06-20 13:17   Johan

Epic fail ?

 
Följ Runner's World twitter_symbol fb_symbol

Få vårt nyhetsbrev!


Annonser