Dextro Energy Triathlon World Cup | Runner's World + Triathlon
Annons

Medlem / Prenumerant

Logga in
Bli medlem

Dextro Energy Triathlon World Cup

Dextro Energy är officiell titelsponsor till Triathlon Worldchampionship Series.
Efter en framgångsrik första säsong 2009 går Dextro Energy Triathlon år 2010 vidare till andra omgången. I sju tävlingar på fyra kontinenter koras den nya världsmästaren i triathlon. Tävlingsstationerna är attraktiva metropoler med imponerande kulisser i år också.


Den 11 april inleds andra säsongen för Dextro Energy Triathlon i Sydney. Evenemanget drar vidare till Sydkoreas huvudstad Seoul i början av maj och kommer därefter att gästa Madrid, precis som i fjol. Hamburg kommer att hälsa atleterna hjärtligt välkomna i juli, en vecka före evenemanget i London. Ett annat stopp på resan till den stora finalen i Budapest är den berömda skidorten Kitzbühel. Därefter kommer den nya världsmästaren att firas under högtidliga former i Ungerns huvudstad den 11 september.

Det är inte bara proffs som är med och tävlar i Dextro Energy Triathlon.
Här tävlar även amatörtriathleter om sina personliga rekordprestationer på olika distanser. Liksom i fjol ställer Dextro Energy upp med ett eget Dextro Energy team inom ramen av de tävlingar som är öppna för alla och envar.(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet åttiofem med siffror i fältet här

Följ Runner's World twitter_symbol fb_symbol

Få vårt nyhetsbrev!


Annonser