Lindén närmar sig Treriksröset | Runner's World + Triathlon

Medlem / Prenumerant

Logga in
Bli medlem

Lindén närmar sig Treriksröset

Tri-profiler: Andreas Lindén har ont. Smärtan i benen och strålande smärta från höften är värre än sömnbristen. Han kämpar.


Efter över tre dygn på cykel blir det mycket påfrestningar. Självklart mycket fysiska. Teamet i följebussen har försökt justera cykeln med tanke på hans onda knä. För att få en annan vinkel på benen har dom tejpat fast pappkartonger på pedalerna så att han kan cykla med gummiskor istället för att få en annan vinkel på benen. Stelheten som blir av att sitta i samma ställning påverkar också. Det märks mentalt också, det är svårt att tänka klart och att le, till exempel. 

Sista 11 km går inte att cykla, ens med mountainbike. Därför måste denna sträcka löpas. Han kommer dock ha med sig cykeln och hela teamet kommer springa/gå med. Om han håller samma tempo som han gjort det sista kommer det vara 8,5 h över till vila och löpning innan onsdag kl 9.00.

Se fler filmer och bilder på Sverigeloppet.nu. Man kan även följa Lindén på Facebook och Twitter.(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet sextiofyra med siffror i fältet här

Kommentarer


2012-06-19 13:45   Deniz

Det är så stark jobbat av honom! Det är sådana personer som inspirerar mig till triathlon! Skall bli spännande och se hans sluttid!

 
Följ Runner's World twitter_symbol fb_symbol

Få vårt nyhetsbrev!


Annonser