Ny betalningsfunktion för tävlingslicens | Runner's World + Triathlon

Medlem / Prenumerant

Logga in
Bli medlem

Ny betalningsfunktion för tävlingslicens

För att tävla i tävlingsklass krävs medlemskap i förening som är ansluten till Svenska Triathlonförbundet samt en personlig tävlingslicens. Nu lanseras en ny funktion för att betala tävlingslicensen direkt från Svenska Triathlonförbundets hemsida. Licensåret börjar den 1 april.


Genom tävlingslicensen är man olycksfallsförsäkrad i FOLKSAM vid träning och tävling. Deltagare i motionsklass är försäkrade under tävling på arrangemang som är sanktionerade av Svenska Triathlonförbundet. Samtliga arrangemang i Svenska Triathlonförbundets tävlingskalender är sanktionerade. Försäkringen omfattar i stort:

  • Invaliditetsersättning
  • Dödsfallsersättning
  • Arbetsvårdande rehabilitering
  • Tandskadekostnader (högst 60 procent av ett basbelopp)
  • Resekostnader

Tävlingslicensen kostar 320 kronor för A-licens (18 år och äldre), B-licens (16-17 år) kostar 200 kronor och endagslicens (som man löser på plats på tävlingsdagen) kostar 170 kronor.

Lös tävlingslicens här. Har man haft en tävlingslicens tidigare, gå direkt till Mina sidor och skapa ett konto. Där kan man ändra licensuppgifter, förnya tävlingslicens och hålla koll på planerade och genomförda tävlingar.

Läs mer om tävlingslicens på Svenska Triathlonförbundets hemsida(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet åttiotre med siffror i fältet här

Följ Runner's World twitter_symbol fb_symbol

Få vårt nyhetsbrev!


Annonser