Vilovecka - Vilovecka | Runner's World + Triathlon

Medlem / Prenumerant

Logga in
Bli medlem

Emma Graaf

Vilovecka

Har vilovecka denna vecka. Det är jättetrist. Vad gör folk på sin fritid egentligen???

Hade en hel vilodag igår för fösta gången på väldigt länge. Fick damp redan på förmiddagen. Jag var ju PIGG!!!! Är det någon vits och vila då kan man undra? Ja, det kan vara vits. Ska på läger i två veckor med start söndag så det kan nog vara på sin plats. Att vara pigg den dagen man har vilodag är någonting helt revolutionerande för mig.

Tidigare har jag tränat tills jag varit helt trasig och sedan tagit en vilodag, vilket har resulterat i en ännu tröttare Emma.

Nu är jag som sagt superpigg istället och trots att jag igår efter jobbet handlade, dammsög, städade, lagade mat, tvagade mig och gjorde i ordning en present och brev till min syster, var jag fortfarande alldeles pirrig i kroppen.

Stretchade lite. Duschade lite. Kändes nästan som man tränat. Ändå var klockan bara åtta. Men vad i helvete gööööör folk på fritiden om de inte tränar??????? Kanske skulle börja knyppla?

Surjämten jag bor med var ute och cyklade. När han kom hem skötte jag mig exemplariskt och öppnade dörren, tog hand om cykel, hjälm och erbjöd mat.

Han tyckte det var perfekt och tyckte jag skulle bli hemmafru. Jag tyckte tvärtom att HAN borde bli hemmafru och jag träna mer.

Jag är ändå inte så bra på att vara hemmafru. Hoppas jag är bättre på triahtlon.

Kuriosa: Stefan Norman berättade på simningen idag att han hittat en tröja som han tyckte passade mig. Den var rosa, fin och hade tryck på bröstet där det stod: "Why suck at ONE sport when you can suck at THREE". Tack Stefan för tipset. Jag köper den direkt!

 

Skriv ut Kommentarer (2)

2012-04-24 15:35, visad 6307 ggr


(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet femtionio med siffror i fältet här

Kommentarer


2012-04-24 17:29   Sambo

Biljäveln läcker olja Emma. I och med att jag är hemmafru (vilket inte inkluderar bilmek) får du ta hand om det.

 

2012-04-24 16:34   Stefan

Det var den här jag menade: http://www.o2creation.com/shop/index.php?route=product/product&path=64&product_id=100

 

[Mer om]Emma Graaf


Välkommen till min blogg och kul att du hittat hit! Här kan du läsa om mig, Sveriges gladaste triathlet. SM-guld långdistans 2013, SM-silver 2012 och 2014. Bor och tränar i skogen utanför Ludvika i Dalarna. Har sysslat med konstsim på elitnivå fram till 2002. Började med triathlon 2009. Läs mer om mig på www.emmagraaf.com

Följ Runner's World twitter_symbol fb_symbol

Få vårt nyhetsbrev!


Annonser