HA-simning - HA-simning | Runner's World + Triathlon

Medlem / Prenumerant

Logga in
Bli medlem

Erika Rosenbaum

HA-simning

Tidig reveil och off till Vårby.

Det är ju inte direkt med ett glädjeskutt man hoppar ur sängen om lördagmornarna kl 6.15 när det är dags att sticka till simning med Human Ambition och Micke Rosén. Smitartankarna är många när väckarklockan ringer men de övervinns alltid. Minnet är kort men jag VET att efter en stund ligger jag i bassängen och undrar hur jag någonsin kunde tvivla. Det är så galet trevligt att starta helgen med simningen i Vårby. Coach Mike har alltid roliga upplägg, bra övningar och variation för att få till bra simning och lära ut god teknik. Han är riktigt säker på att dela ut rätt nycklar för att få oss att bli bättre och mer effektiva simmare.

Idag var det stationsträning enligt följande:

Kul pass! Och med Finn i samma grupp är det ju konstant underhållning också :)

Det var riktigt jobbigt att köra hårda 50:or idag. Har tappat en del på simningen och det gäller att inte tappa modet under viloperioder men jag kommer snart igen. Tog tag i det här med voltvändningar. Måste ju börja nån gång och idag gick det hyfsat bra några gånger, tappade inte orienteringen eller fick kallsup. En liten halvkrock med Lena men annars smärtfritt. Fick också lust att simma mer fjäril. I vanliga fall tycker jag att medley-partierna är mycket överflödiga men helt plötsligt var det kul med fjäril. Inte för att det gick jättebra men jag höll inte på att dö och tyckte att det var något jag ville pyssla mer med.

När vi körde snabba 50:or tog jag ut mig rejält men kom ändå aldrig under 42 sek... då kände jag att nu måste det börja simmas mer igen. Ska bli kul att simma mer framöver.

Efteråt var det som vanligt frukost på Ikea för hela gänget och den stora snackisen var Helenas resa till IM på Hawaii. Vi fick se massa fina bilder och höra hårresande detaljer om hennes trip och tävling. Så fantastiskt coolt!!

Snackis nr 2 var Playitas och triathlonlägret där i januari. Ett gäng av oss sticker dit för att få igång ordentlig cykling tidigt och frågan var idag om man tar med sig egen cykel eller hyr... Eftersom jag har problem att bara få tillbaka bakhjulet om det råkar vara avplockat så är hyrcykel ett fint alternativ för mig men nån gång måste man ju lära sig att meka så jag gör slag i saken och plockar isär och plockar ihop min P3:a. (Det kommer med några pålitliga bikers som man alltid kan flirta in sig hos för hjälp :)

Ha en fortsatt trevlig kväll och helg!

Erika

Skriv ut Kommentarer (1)

2011-10-22 18:52, visad 14168 ggr


Annons

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet trettiofem med siffror i fältet här

Kommentarer


2011-10-27 18:33   Erika Rosenbaum

Kul att du är med Viktor! Och stort lycka till i IM Australien om vi inte ses innan du sticker. Kör hårt! Vi är många som följer dig och håller tummarna på vägen :)

 

2011-10-23 14:39   Viktor

Det har aldrig varit lättare att träna kl 07 än med simgänget. De flesta som tror att morgonträning är något de aldrig ens vill testa borde börja med simning med Human Ambition. Gamla övertygelser försvinner snabbt när fina alternativ presenteras.

 

[Mer om]Erika Rosenbaum


Triathlon-frälst 4-barns-mor med ambition att bredda sporten och inspirera fler att ta steget till att anmäla sig till ett lopp! Står bakom begreppet Swimrun som jag arrangerar i Hellas. Löpcoach för Urban Tribes och PT.Mest lästa


  1. Race report
  2. Läger


Följ Runner's World twitter_symbol fb_symbol

Få vårt nyhetsbrev!


Annonser