Hänt i veckan - Hänt i veckan | Runner's World + Triathlon

Medlem / Prenumerant

Logga in
Bli medlem

Erika Rosenbaum

Hänt i veckan

Lite bilder från veckan som gått. 

Blev bjuden på finfika hos Marcus och Linda. Marcus bidrog med bra tri-snack och Linda , som var på jobbet, med hembakade kakor. Snabba kakor.

Utesimningen hemma är i full gång och i Tommys sällskap var det dags för årets första tur bland hajar och lik mellan ålsten och solvik. Lite kallt första minuten men sen gick det fint och jag kunde hålla jämnt tempo med Tommy (jag hade paddlar;) Tänkte att jag ska öva en hel del med paddlar för att kunna använda dem under ötillö. Viktigt att inte ha förstora bara och att inte köra för mycket och hårt i början. Det blir mycket högre belastning med paddlar så man måste vara försiktig med axlarna. Men kul när det går lite fortare.

Har Också hunnit med 150-års kalas på landet. Mina föräldrar fyllde 70 och 80 vilket firades med Casablanca-tema och baluns i dagarna två. Väldigt lyckat partaj, vilket två väldigt fina päron är väldigt väl värda. Nedan som Bogart och Bergman med svärson i periferin.

Annars är det väldigt mycket kattema hos oss. Fem småttingar studsar omkring överallt med en kattmamma som tycker de är jobbiga. En ska snart flytta hem till Nadja och fick berkanta sig med henne.

Skriv ut Kommentarer (0)

2012-06-20 16:10, visad 7193 ggr


Annons

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet femtiosex med siffror i fältet här

[Mer om]Erika Rosenbaum


Triathlon-frälst 4-barns-mor med ambition att bredda sporten och inspirera fler att ta steget till att anmäla sig till ett lopp! Står bakom begreppet Swimrun som jag arrangerar i Hellas. Löpcoach för Urban Tribes och PT.

Följ Runner's World twitter_symbol fb_symbol

Få vårt nyhetsbrev!


Annonser