Landat - Landat | Runner's World + Triathlon
Annons

Medlem / Prenumerant

Logga in
Bli medlem

Erika Rosenbaum

Landat

På plats i Zürich och borde sova, men är alldeles för speedad. 

I morse drog jag ut på tidig morgonsimning med Tommy. Lugnt och soft med inslag av bröstsim för peppsnack. Riktig lyxstart på dagen, som efter det mestadels innehöll packning och fix.

Hade god tid för packandet, var i god tid på Arlanda och fick god tid för fika med Caroline, Henke och Annika. Framförallt hur mycket jävla god tid som helst för tri-snack! Love it och så kommer det fortsätta hela helgen. Vi ska träna lite soft kommande två dagar och däremellan är dagarna fyllda av registrering, pre-race-möte, kolla cykelbanan, kolla nya prylar, checka in cykel och så massa trevligt häng, fika och ätande på det. Bra upplägg!

Nu ska jag ta och läsa något riktigt trist så att jag somnar. Enligt schemat ska jag tydligen jogga 20 min före frukost 7.30-8. Snabbdusch. Frukost 8.30-10 (den gillar jag), gå till simbanan 10.30. Simma 11, lunch... och sen kommer jag inte ihåg men jag har reseledare Törn som håller koll :)

Tjing!

Skriv ut Kommentarer (0)

2012-07-12 23:58, visad 1514 ggr


Annons

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet trettionio med siffror i fältet här

[Mer om]Erika Rosenbaum


Jag kör en IM om året för att hålla igång och må bra. Det är min perfekta nivå för att hålla träningen på den nivå jag gillar. Lite lagom med ångest, så där... Favvolopp är Ötillö och 2012 myntade jag begreppet swimrun, älskar den sporten. Blev Livsstilsförändrings-coach och programledare för ”Aldrig mera fet” i samma veva. http://www.tv3.se/aldrig-mera-fet. - 6 IM-finisher - 4 Ötillö-finisher Instagram

Följ Runner's World twitter_symbol fb_symbol

Få vårt nyhetsbrev!


Annonser