Landat - Landat | Runner's World + Triathlon
Annons

Medlem / Prenumerant

Logga in
Bli medlem

Erika Rosenbaum

Landat

På plats i Zürich och borde sova, men är alldeles för speedad. 

I morse drog jag ut på tidig morgonsimning med Tommy. Lugnt och soft med inslag av bröstsim för peppsnack. Riktig lyxstart på dagen, som efter det mestadels innehöll packning och fix.

Hade god tid för packandet, var i god tid på Arlanda och fick god tid för fika med Caroline, Henke och Annika. Framförallt hur mycket jävla god tid som helst för tri-snack! Love it och så kommer det fortsätta hela helgen. Vi ska träna lite soft kommande två dagar och däremellan är dagarna fyllda av registrering, pre-race-möte, kolla cykelbanan, kolla nya prylar, checka in cykel och så massa trevligt häng, fika och ätande på det. Bra upplägg!

Nu ska jag ta och läsa något riktigt trist så att jag somnar. Enligt schemat ska jag tydligen jogga 20 min före frukost 7.30-8. Snabbdusch. Frukost 8.30-10 (den gillar jag), gå till simbanan 10.30. Simma 11, lunch... och sen kommer jag inte ihåg men jag har reseledare Törn som håller koll :)

Tjing!

Skriv ut Kommentarer (0)

2012-07-12 23:58, visad 1468 ggr


Annons

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet trettionio med siffror i fältet här

[Mer om]Erika Rosenbaum


Jag är hooked på triathlon efter att jag tog tag i mitt liv 2007 och började springa. Gjorde En svensk klassiker och blev träningsfrälst. Sadlade om till pt, löpcoach och kostrådgivare med eget företag och myntade bla "swimrun", blev "hälsouppmuntrare" och gjorde ett Tv-program på TV3 om livsstilsförändring. http://www.tv3.se/aldrig-mera-fet . Föreläser om livsstilsförändring och motivation och älskar när folk reser sig från soffan och för ett mer aktivt liv. Jag skriver om min träning och alla roliga tävlingar jag får vara med om. Kan jag, kan alla!.. men det är ett pusslandet att få ihop livet med heltidsjobb, fyra barn och timmarna i funktionskläder :) Hoppas jag kan leverera ett och annat motivationstips eller inspirerande pass. Bilder på insta: InstagramEtiketter


  1. > Om mig

Följ Runner's World twitter_symbol fb_symbol

Få vårt nyhetsbrev!


Annonser
Annonser