Ironman Regensburg - Ironman Regensburg | Runner's World + Triathlon

Medlem / Prenumerant

Logga in
Bli medlem

Jens Blixth

Ironman Regensburg

Igår var det resdag och i Tyskland verkar man inte ha svalt det här med internet riktigt så jag ligger en dag efter med bloggen.

Efter att klivit upp i svinottan och vinkat av familjen fyller jag den stackars taxi som ska ta mig till Åre-Östersund Flygplats med min cykelväska. Blir alltid lite ängslig när jag är på flygplatser, vet inte riktigt varför men måste alltid hantera en bild av att jag missar flyget innan jag lugnar ner mig, kanske måste jag missa ett flyg någon gång för att bli av med min ångest och det har jag inte råd med i dagsläget så jag får helt enkelt leva med min ängslighet så länge. 

Nu gick det ju som vanligt jäkligt bra och jag landade i Stockholm på utsatt tid, hittade till och med till nästa avgång och behöll lugnet trots att det stod DELAYED på skylten, spelade världsvan och beställde en avancerad kaffe på Starbucks i väntan på avgång. Reflekterade kort över att vissa personer har en förmåga att se jävligt avslappnade och tillfreds stående rätt upp och ner i en kö t.ex. och andra liksom jag alltid måste ha en ursäkt för att stå och göra ingenting, typ pilla på telefon eller liknande. 

Hur som helst tar jag mig via Köpenhamn till München och mitt bagage rullar även det in på bandet, skakar på cykelväskan en gång för att höra om den skramlar vilket den inte gör, möter upp med Tobbe och Elin som landat lite innan mig. 

Efter en inte helt okomplicerad tågresa så är jag nu framme i Regensburg.

Tänkte att det var lika bra att stöka undan det mesta fixet när jag ändå var helt förstörd efter en dags resande så jag hann faktiskt hämta min nummerlapp och köpa ett par nya tri-byxor också.

Avslutade dagen med en pizza och tjugo minuter jogg.

Skriv ut Kommentarer (1)

2012-06-15 20:18, visad 2624 ggr


Annons

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet sjuttiofem med siffror i fältet här

Kommentarer


2012-06-15 20:57   Carl

Stort lycka till! Visa att även östersundare kan ta sig till Hawaii.

 

[Mer om]Jens Blixth


Småbarnsfar och triathlet från Östersund som drömmer om en start på Hawaii. I år ligger fokus på Stockholm marathon och Vansbro Halv IM. Min Twitter är det ni ser här nere:Mest lästaEtiketter


  1. > Längdåkning

Följ Runner's World twitter_symbol fb_symbol

Få vårt nyhetsbrev!


Annonser