Jag har hittat tillbaks - Jag har hittat tillbaks | Runner's World + Triathlon

Medlem / Prenumerant

Logga in
Bli medlem

Jens Blixth

Jag har hittat tillbaks

 

Nu är jag åter på banan och livet känns lättare igen, svackor har man och  det gäller att ta sats och gasa sig ur eländet. Har varit lite småkrasslig ett tag och inte riktigt kunnat träna på den nivå jag önskat och det medförde en smärre nedstämdhet och oro kring sportandet.

Nu sitter jag i köket med svid i lugorna efter ett brutalt löppass i Ås-hallen. Passet: uppvärmning ca 15 min med löpskolning, 12x300 med 100m gåvila. Landade trehundringarna på 55 sek med bra kontroll. Som avslutning körde vi 1500m i tävlingsfart, jag sprang tusingen på 3.25 och landade på 5.14 svintrött. Bra och kul med gemensamma intervallträningar.

Var lite osäker på mitt knä som spökat lite efter söndagens 2 tim trainer och 50 min run off bike men det höll och som vanligt visade det sig att det var slarv med stretch av framsida lår som var boven. 

Annars simmar jag minst tre pass i veckan och har en bra känsla mellan vändningarna och ser fram emot en Ironman-start, riktigt peppad på adrenalin och tävling nu. 

Planerar cykling till Åre på fredag om det inte är allt för mycket snö och is på vägarna, som det ser ut nu så blir det smaldäcken om det är ett par plusgrader och crossdäcken vid minus. Hur som helst så ligger jag bra till träningsmässigt och jag ser fram mot nästa pass.

Jo just det, jag har börjat dricka chokladdryck efter mina pass också, nu jävlar.

Game On!

Kategorier:
Tri-prylar Tri-träning 

Skriv ut Kommentarer (1)

2012-04-04 22:46, visad 1931 ggr


Annons

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet sextioett med siffror i fältet här

Kommentarer


2012-04-05 07:59   Crister

Choklad som är så gott! Kombinerat med letala doser italienskt koffein så kan man göra underverk.

 

[Mer om]Jens Blixth


Småbarnsfar och triathlet från Östersund som drömmer om en start på Hawaii. I år ligger fokus på Stockholm marathon och Vansbro Halv IM. Min Twitter är det ni ser här nere:Mest lästaEtiketter


  1. > Längdåkning

Följ Runner's World twitter_symbol fb_symbol

Få vårt nyhetsbrev!


Annonser