Per Wangel | Runner's World + Triathlon
Annons

Medlem / Prenumerant

Logga in
Bli medlem

Per Wangel

Uppdrag: Slakta mina vader

Aj, aj, aj. Idag var det en tung men bra dag på jobbet. Jag började dagen med ett lättare simpass på under 4000 där det var lite fartinspiration. Jag körde serien 3x(50  st 45 + 25 st 30 + 50 st 45 + 75 st 1.00). Serien gick väldigt bra och jag kände mig stark igen hela den serien faktiskt trots att jag var ur trött på uppvärmningen.

Efter simpasset så väntade det löpning runt Faluns snorhala gator, passet huvuddel var 4x15 minuter i distansfart 3,40-3,50 skulle jag hålla per kilometer. De första två gick lätt men jag började snabbt känna av att de började ta emot lite i vaderna, jobbade på och höll ändå den planerade snittfarten hela vägen in i mål.

 

Efter passet var jag helt slaktad i vaderna, blev en skön bastu men det hjälpte inte mina vader på traven till bättring. Tror de är bättre i morgon.

 

Splittar:

Intervall 1: 3.42 snittpace

Intervall 2: 3,44 snittpace

Intervall 3: 3,49 snittpace

Intervall 4: 3,52 snittpace

 

Kvällen avslutades med styrka!

Skriv ut Permalink Kommentarer (0)

2011-11-29 21:03


Annons

Twitter

För er som är ”frequent visitors” på denna blogg har ni kanske upptäckt att de har kommit en blå liten spalt på högra sidan. Det är min Twitter sida där ni kan läsa korta meddelanden om mig, vad jag göra och vad jag tränar. Skriver om allt mellan himmel och jord och är väl oftast positiv.

Så vill ni vara garanterande att hänga med i svängarna rekommenderar jag er att följa mig där.

Vi hörs!

 

 

 

Skriv ut Permalink Kommentarer (0)

2011-11-28 16:00


Venkanto & Orca - Ny sponsor

Nytt samarbete med ett märke som jag började min triathlonkarriär med, Orca genom företaget Venkanto.

Orca var den första våtdräkten jag ägde och som jag började träna och tävla i. Tog över våtdräkten av min nuvarande coach Tomas Wiker som hade använt den i sin elitidrottskarriär.

Den funkade väldigt bra och jag tog snabba steg framåt i simningen. Och nu har jag återigen hittat tillbaka till Orca genom den Svenska distributören Venkanto.

Det skall bli väldigt kul att samarbeta med Venkanto och Orca och jag hoppas kunna fortsätta att utveckla min simning så att jag inom en nära framtid sitter säkert och behagligt med i första klungan efter en bra simning.

Så en ny sponsor för min säsong 2012 och min fortsatta satsning mot OS 2016 är Venkanto och Orca! Företaget Venkanto kommer att bidra med det allra viktigaste på tävlings- och träningsarena, det vill säga en förstklassig våt- och tävlingsdräkt.

Så för säsongen kommer du att se mig i en Orca dräkt från Venkanto. Alla har säkert sätt Peter och Susanna Dörlich på tävlingsarenorna. De är mycket professionella i sitt företagande och har varit med i triathlon Sverige sedan länge.

Peter Dörlich har även hjälpt mig att komma in i den Tyska ligan Bundesliga och laget Carboo4U, vilket jag är väldigt tacksam för. Detta har gett mig mycket stora erfarenheter och gett mig möjlighet att tävla i riktigt hård konkurrens.

Jag rekommenderar er alla att gå in och kika lite på deras produkter via hemsidan. Om inte annat så kommer du säkert att träffa dem på tävlingsbanorna 2012.

Kontakta även gärna dem om du har frågor eller funderingar kring deras produkter. Ni får även jättegärna fråga mig vad jag tycker om produkterna

Skriv ut Permalink Kommentarer (0)

2011-11-28 15:55


Carvalho Custom

Som ni kanske sett ute på tävlingsarenorna och även på träning så har jag haft egendesignade kläder från Carvalho Custom. De har stöttat mig denna säsong, med att bidra mig med en egen kollektion.

Därför tänkte jag nu slå ett slag för deras företag eftersom de har gjort så mycket för mig och min satsning i triathlon. De har hjälpt mig att synas och de har hjälpt mina sponsorer att synas i och med att jag kan erbjuda sponsorerna/företagen en logga på alla mina träningsplagg med egen vald design som är unik!

Så är klubben eller företaget du jobbar hos sugen på att införskaffa lite nya kläder inför triathlon säsongen 2012, tveka inte att kontakta mig via telefon eller mejl.

Lite information om företaget:

Carvalho Custom är ett Portugisiskt företag som nu är på väg att etablera sig i Sverige. I och med att Carvalho Custom äger sin egen fabrik kan de pressa priserna och är omkring 30-50 % billigare än Nordiska konkurrenter utan att tumma på kvalité.

Företaget är den största leverantören av egendesignade triathlonkläder till Storbritannien och Irland.  Som ni vet är båda dessa länder stora triathlonnationer.

Carvalho Custom letar aktivt efter klubbar och team som är intresserade att profilera sin klubb med egendesignade kläder utan att betala överpriser

Prisexempel – vid beställning av 10 exemplar av varan:

ALLA priser styckpriser och allt är inkluderat, design, frakt och betalning till Portugal.

  • Triathlondräkt (halv shorts + topp):                   580 SEK
  • Triathlondräkt (hel):                                           550 SEK
  • Cykelbyxor styckpris (1):                                     390 SEK
  • Cykeltröja Styckpris (1):                                      320 SEK
  • Cykeljacka Styckpris (1):                                     380 SEK
  • löpar shorts Styckpris (1):                                   240 SEK
  • Löpar tights Styckpris (1):                                   580 SEK
  • Funktions T-shirt Styckpris (1):                           230 SEK
  • Cykel vantar styckpris (1):                                  130 SEK 
  • Cykel skoöverdrag Styckpris (1) :                       115 SEK

 

Det spelar ingen roll om det är en triathlonklubb eller cykelklubb som behöver nya produkter de har allt.

Bilder:


Cykelväst

Närbild cykelväst

Cykelbyxor

Tävlingsdräkt - Triathlon

 

Så kontakta mig på: 070-1829245 eller perwangel322@hotmail.com  så får du veta mer om vad Carvalho Custom kan göra för er. Ni får även ta del av priser och så kan vi skicka provexemplar.

Skriv ut Permalink Kommentarer (0)

2011-11-23 09:53


Älvdalen – sista dagen

Kämpa, kämpa och återigen kämpa. Träningslägret gick idag in på sin sista dag och kanske den tuffaste enligt mig.

Idag började dagen med simning 9.00, simningen skulle vara 2 timmar lång och fokus verkade vara ”slakta armarna” pass eftersom det var mycket medly. Serie var följande:

2 varv på: 6x100 st 1.35 + 6x50 st 50 + 3x200m st 3.05 + 6x50 st 50 + 2x300m + 6x50m ben. Första varvet var rent frisim andra varvet satte vi på oss paddlar och en dolme.

Snabb lunch därefter löpning i 1 timme och 20 minuter. Vi försökte hitta ett bra spår att springa men efter all nederbörd gick det inte det var snorhalt så det slutade med att vi sprang på vägen vilket jag gillar. Springer själv alltid distans på grus eller asfaltsväg.

Så det slutade med ungefär 6600 meter simning och 15km löpning idag. (reserverar mig för ev felräkning).

Snabb dusch sedan iväg och hem till Falun igen.

I morgon har jag vilodag men det är mycket annat som skall göras. Inbokad mellan 10-12 Falun sedan 15-17 Borlänge.

 

Den 5:e december bär det av till varmare breddgrader, Spanien och Fuerteventura.

Skriv ut Permalink Kommentarer (0)

2011-11-20 19:03< Nyare inläggÄldre inlägg >

[Mer om]Per Wangel


Elitsatsande triathlet med sikte på OS 2016. 22 år gammal triathlet som bor i Brighton (UK). Studerar finansiell ekonomi och distanskurser i juridik. Började med triathlon i 15 års ålder. Bakgrund: längdskidåkare med två Vasalopp i bagaget, har blivit en 192 plats (2011) samt en 166 plats (2010)

0701829245


Mest lästaFölj Runner's World twitter_symbol fb_symbol

Få vårt nyhetsbrev!


Annonser