Rickard Carlsson | Runner's World + Triathlon

Medlem / Prenumerant

Logga in
Bli medlem

Rickard Carlsson

Ny vecka, nya möjligheter!

Ny vecka, nya möjligheter! 

Detta är ett tankesätt som hjälper mig att stiga upp på måndagar och tisdagar då det känns väldigt långt till helgen. Har börjat på min lugnare vecka med två bra träningsdagar. Igår blev det ett tidigt distanspass löpning kl 05.00 följt av simning och pre-rehab på eftermiddagen. Idag har jag kört ett härligt löppass på 12 km varav 6 km tröskel Samt pre-rehab.

Dagens tröskelpass löptes i en Brooks racer st 5 köpt i London förra året. Tyckte inte alls om denna sko till en början, sakta men säkert smälter den mitt iskalla skohjärta!

Hade en intressant diskussion med min tränare i söndags angående tempo. Föra veckans träning var som sagt inriktad på tempo och kvalitet. Dock upplevdes kroppen väldigt seg och tempolös. Trots mina intensiva 400 m intervaller var jag väldigt långt ifrån det tempot som jag brukar ha trots att pulsen fanns där. Efter mycket diskussioner och analyser kom vi fram till att det helt enkelt ska vara så. Just nu bygger jag en stomme i min träning som ska vara så pass stabil att när vi efter årsskiftet trycker på med bra tempo i träningen så ska den hålla att stå på. Det är med andra ord bara att acceptera att det känns såhär.

Dagens ord: "Många människor blir stressade av att behöva skaffa mer pengar för att ha råd att ta det lugnare"! 

Föresten nu är det klart var SM går 2012, längtar redan:)

http://www.svensktriathlon.org/ 

Skriv ut Permalink Kommentarer (0)

2011-11-01 18:12


Följ Runner's World twitter_symbol fb_symbol

Få vårt nyhetsbrev!


Annonser