Känner mig som en flaska handsprit! - Känner mig som en flaska handsprit! | Runner's World + Triathlon

Medlem / Prenumerant

Logga in
Bli medlem

Rickard Carlsson

Känner mig som en flaska handsprit!

Dan före doppare dan!

Imorgon på morgonen är det dags för operation, närmare bestämt inskrivning 7.00. Det är konstigt hur våra huvud är fostrade. När jag för 6 veckor sedan fick reda på operationstid kändes det som en evig. När jag nu ligger här på hotellet funderar jag på vart tiden tog vägen.

Har haft en underbar eftermiddag med farsan som är med. Blev ett  kort stop i Båstad för diverse ärende bl a in och snacka lite med den sköna ”gubben” på Solens Cykel. Därefter landade vi i Göteborg och checkade i på hotell Gothia som alltid levererar. Som gammal hårdrockare traskade vid bort till Hard rock café för att följa AIK-IFK.

Har nu klarat av 2 av 3 sterila duschar som ska genomföras innan operationen. Känner mig som en flaska handsprit!

Imorgon är jag ett steg närmare de bästa!

Watch out:)    

Skriv ut Kommentarer (0)

2012-04-12 21:12, visad 5160 ggr


Annons

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet sextioåtta med siffror i fältet här

Följ Runner's World twitter_symbol fb_symbol

Få vårt nyhetsbrev!


Annonser