Mr produktiv - Mr produktiv | Runner's World + Triathlon

Medlem / Prenumerant

Logga in
Bli medlem

Rickard Carlsson

Mr produktiv

Haft några lite små hetsiga dygn bakom mig men har åter landat på västkustens bas! 

Först vill jag gratulera Per Wangel till Guldet på SM. Var själv inte på plats men förstår att det stod mellan Joel (som också bloggar här) och Per! 

Måste säga att när SM gick i helgen var jag jävligt deppig, ville så gärna stå på startlinjen och tampas med ett starkt startfält! Men livet går vidare och med full fart!

Körde hem till V-town i söndags och hade en bra träff med Lena i måndags där vi gick igenom ett nytt lite tuffare rehabprogram för höften. Det ska bli spännande och se hur kroppen reagerar på detta den kommande veckan.

Därefter blev det direkt på med våtdräkten för en Open water session med min tränare Ryan. Sjukt roligt att simma tillsammans igen! Blev 3200 m + lite teknik i en blåsig Växjösjö. Var dock ett simpelt pass för Ryan då han ska simma ett 21 km långt lopp i Värnamo om 10 dagar, för mig helt sjukt men roligt att följa!

Hade sedan ett lunchmöte med coach Tobbe för att snacka lite planering. Grymt bra möte där vi pratade mycket kring löpningen, om hur den ska planernas nu när det börjar närma sig! Denna vecka ska jag gå mycket på känsla för att se hur det fungerar ihop med det nya rehabprogrammet. Går det bra är tanken att jag ska börja köra lite löpskolning och löpstyrka med en grupp friidrottare som håller till i Sverigetoppen med start nästa vecka. Jag ser fram emot att träffa andra idrottare och utbyta idéer, ser också fram emot att börja mer konturenligt med Tobbe!!!!

Vilodag idag men imorgon är jag igång igen!

Värdelöst internet därför inga bilder:)

Ha de:) 

Kategorier:
Tri-träning 

Skriv ut Kommentarer (0)

2012-07-24 21:44, visad 3556 ggr


Annons

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet nittiosex med siffror i fältet här

Följ Runner's World twitter_symbol fb_symbol

Få vårt nyhetsbrev!


Annonser