Open water och positiva besked! - Open water och positiva besked! | Runner's World + Triathlon

Medlem / Prenumerant

Logga in
Bli medlem

Rickard Carlsson

Open water och positiva besked!

Sitter på västkusten för tillfället och njuter av det ena än de andra.

När jag inte hålls tillbaka pga av skada så brukar stugan i Båstad fungera som en härlig bas för fruktansvärt bra träning. Allt som behövs finns här men ska jag vara kräsen så skulle jag kunna ställa högre krav på sparring. Som triathlet är vi väl ganska vana vid att träna ensamt både positivt och negativt, jag tror dock på kombinationen. 

Peppa peppa ta i trä. Jag börjar kunna använda alla dessa möjligheter. Har cyklat lite försiktigt på MTB samt gjort några pass i bassängen där jag börjar kunna lägga på benen. MTB fungerar i nuläget bättre än racern då sittställningen är lite "snällare". Jag känner redan nu att när dagen då jag är tillbaka i full träning kommer jag njuta så fruktansvärt mycket mer av varje pass för att bli så bra jag kan. Detta är en skön känsla som är här för att stanna! 

Vaknade tidigt imorse lite små sliten i armarna efter gårdagens simning trots detta hade jag planerat in mitt första OW (Open Water) pass för i år. Tvekade någon minut på att genomföra detta innan jag lästa Rasmus Henning Tweet. Han skrev att även han peppade sig själv inför morgonens OW pass blev sjukt taggad och drog snabbt på mig våtdräkten! Blev ett bra pass med enbart distans och kände också att våtdräkten underlättade för mig att lägga på benen:)

Fick resultatet av min MR-röntgen förra veckan. Ryggen såg fantastisk ut ingen tendens på camförändringar eller diskbråk. Så jä...a skönt. NU är det bara att kämpa vidare och ha tålamod. Är i a f något närmare tävlingarna så akta er:).   

Här kommer lite bilder från bl a simningen imorse. 

(Ser kanske inte jättegott ut men jag lovar att mina knäckebröd/bröd är en riktig hitt) 

(Bild efter morgonens simpass, härliga miljöer!)

Kategorier:
Tri-träning 

Skriv ut Kommentarer (2)

2012-07-04 21:15, visad 3743 ggr


Annons

(visas ej)

För att vi skall slippa få in skräpkommentarer och spam av olika slag
från 'robotar' på Internet måste du skriva in en kontrollkod nedan
« skriv talet fyrtiosju med siffror i fältet här

Kommentarer


2012-07-07 22:32   Pia J

Vad roligt att höra att du är på G igen..
Ha en fin sommar!

 

2012-07-05 11:20   anders

Det enda skalet man skall tveka for oppet vatten ar att man ofta svimmar langt o langsamt istallet for att kora 100's/200's

 
Följ Runner's World twitter_symbol fb_symbol

Få vårt nyhetsbrev!


Annonser