Ulrika Eriksson | Runner's World + Triathlon

Medlem / Prenumerant

Logga in
Bli medlem

Ulrika Eriksson

På G

Har du som jag missatgot lopp, event, föreläsning eller träningsläger som du gärna skulle gåttbara du viste om det? Det händer mig titt som tätt.

Sist hände det under en cykel runda i september. Jag körde den backiga turen längs hemma sjön Lygnern. Pressade allt vad jag hade i uppförs backarna hämtade nya krafter nedför och pressade på upp i gen. Rundan är otroligt vacker med häpnadsväckande utsikt. Naturen varierar från böljande ängar till trolsk granskog. Mot slutet av rundan körde det upp en stor vit van med blinkande orangea saftblandare på taket. Cykeltävling stod det på skylten med stora varnande bokstäver.

Va???? En cykel tävling här och i dag tänker jag, tittar mig omkring men ser inga cyklister. Ligger avvaktande bakom vanen som väntar in mig. Börjar fnittra för mig själv i det komiska attden helt öde vägen ute i skogen ligga bakom denna stora bil. Jag cyklar på i mitt tänkta pass fortfarande med bilen framför och närmar mig Fjärås, här blir det lite bebyggelse och publik dyker upp efter vägen.

-Heja, heja. Å en tjej som ligger först, visa killarna vad skåpet ska stå!

Nu börjar det bli riktigt pinsamt, fortfarande inga andra cyklister i närheten. Är det ett skämt eller!? Börjar sakta in farten i all pinsamhet och undran, vad är det som händer?

Då efter ca 10 min dundrar det till. Från ingenstans väller det fram 40 cyklister i en stor härd. Suger upp mig och susar förbi, jag reagerar lite sömnigt och chockartat men tävlingsinstinkten i mig reagerade reflexmässigt. Utan att veta hur det gick till befann jag mig mitt i härden av frustande ”tjurar” som rusade fram i fruktansvärd fart. Jag orkade knappt prata men fick ändå ur miggra ord och svar på fgan om vad som föregick. Det var en cykel tävling på 14 mil och som gick på vägar kring Kungsbacka, Grand Fondo om jag mins rätt.

Men hur hade jag kunnat missa detta?? Den skulle ju jag vilja vara medom jag bara hade vetat.

Vist i dagens samlle är det den enskilda individen som ska leta upp allt från bästa el pris till cykeltävlingar som går utanför dörren. Men hallå hur sjutton gubbar ska man hinna med allt och var ska man leta?  

Därför vill jag ha hjälp. Har du något på G i omgivningarna runtomkring och iteborg. Det kan vara en cykeltävling, simträning, träningsläger, föreläsning mm allt som kan tänkas vara intressant för en träningstokig triathlet. Maila mig ifall information om aktiviteten så kan jag sammanställa och lägga upp det här på bloggen så kan ju fler än mig kanske komma.

ulrika.helheten@hotmail.com

 

 

(Eftersom jag inte är en super stjärna på datorer får jag inte riktigt till det, men jag rekomenderar en titt på  länken nedan, fniss)

http://youtu.be/wOur8qXvpnk 

 

Skriv ut Permalink Kommentarer (1)

2011-11-24 16:22


[Mer om]Ulrika Eriksson


Det handlar om att våga, prova nya möjligheter, ta chansen när den kommer. Jag antar min egen utmaning: Nå toppen inom triathlon, göra mitt bästa och inspirera andra att våga ta chansen och utmana sig själva. Läs mer på www.triullis.se Min Twitter är det ni ser här nere:Mest lästa
Följ Runner's World twitter_symbol fb_symbol

Få vårt nyhetsbrev!


Annonser